WANDELCLUB

Wegens de aanhoudende COVID-19 pandemie worden de Koutertochten geannuleerd op zondag 6 juni 2021

Ons baserend op het laatste Overleg Comité blijven de meeste maatregelen voor sport zoals aangekondigd op 22 maart gelijk. We volgen nieuwe informatie vanuit het federale niveau (federaal MB, federale FAQ) op de voet en zorgen voor een eventuele update van deze basisregels van zodra deze info beschikbaar is.

Vanaf 26 april gelden volgende maatregelen voor de leden, wandelclubs en wandelgroepen aangesloten bij Wandelsport Vlaanderen vzw

♦ Een volledig overzicht van officiele wandelorganisaties vind je op www.walkinginbelgium.be  Per dag en per organisatie staat duidelijk aangegeven of de organisatie doorgaat, gewijzigd werd of geannuleerd. 
♦ Wandelen in groep en recreatieve wandelactiviteiten werden gereduceerd in groepjes van max. 10 personen (inclusief een eventuele wandelcoach/wandelbegeleider). Tijdens het wandelen dient de afstandsregel van 1.5 m ten alle tijde gerespecteerd. Er wordt hierbij geen onderscheid gemaakt tussen georganiseerd en niet-georganiseerd verband. Ook indien de wandelactiviteiten doorgaan in georganiseerd verband, moeten de regels van het samenscholingsverbod strikt worden nageleefd. De club is verantwoordelijk om hierop toe te zien. 
♦ Tijdelijke COVID-parcoursen blijven TOEGESTAAN. Hier is iedere vorm van catering, sampling onderweg en afstempeling van wandelboekjes VERBODEN.  Al deze tochten, mooi gerangschikt volgens provincie en volgens (eerste) einddatum kan je terugvinden op www.wandelblog.com

Voordelen:

 • Je krijgt een gepersonaliseerde lidkaart van Wandelsport Vlaanderen vzw waardoor je op bijna elke wandeltocht waar je aan deelneemt, minimum een kortingvan €0.40 krijgt op de officiële inschrijvingsprijs. (indien u de lidkaart niet kan voorleggen, krijgt u geen korting.)
 • Bovendien ben je door deze lidkaart ook steeds verzekerd tijdens de uitoefening van alle wandelactiviteiten. (Verzekering lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid bij uitoefening van de wandelsport, ook bij de individuele wandelsportbeoefening.)
 • Per adres ontvang je een gratisabonnement op het federatietijdschrift''Walking Magazine'. Een jaarabonnement kost anders 20 euro.
 • Je hebt recht op een jaarlijkse tegemoetkoming van je mutualiteit.
 • Wandelboekje waar je kan mee sparen voor een mooi geschenk.
 • In de webwinkelvan Wandelsport Vlaanderen vzw kan je tegen gunstig tarief leuke wandelgadgets aankopen.
 • Je geniet bovendien steeds van extra voordelen, of extra kortingen op de producten of diensten die de federatie of haar partners, aanbieden. 
 • Gratis toegang tot de Wandelbeurs 2021 (onder voorbehoud wegens COVID-19)

Extra voordelen van de club:

 • Extra voordeel bij aankoop van wandelboek “Walking in Belgium”
 • Voordelige prijs bij aankoop van kwalitatieve sportpolo van de club
 • Leden wandelen gratis op een wandeling georganiseerd door de club.

 

 

Wenst u nog meer info stuur dan een mailtje naar lverschr@feestcomiteoosteinde.be

WANDELCLUB "De Kouterstappers KFCO" WANDELSPORT VLAANDEREN nr 3159

 

 

Het Feestcomité Oosteinde heeft een eigen wandelclub die als enige van Lochristi erkend is door de grootste wandelfederatie van Vlaanderen nl. "Wandelsport Vlaanderen"

 

Als lid betaalt u jaarlijks 15€ die u kunt terugvorderen via uw ziekenfonds.

Inschrijven kun je op onderstaand mailadres of online via het formulier

 

Gaat u graag wandelen in de ongerepte natuur met de mooiste wandelpaden, dan kunt u steeds lid worden van onze club. Hier zijn tal van voordelen aan verbonden.

 

Je krijgt een gepersonaliseerde lidkaart van Wandelsport Vlaanderen vzw waardoor je op elke wandeltocht waar je aan deelneemt, minimum een korting van €0.40 krijgt op de officiële inschrijvingsprijs.

Bovendien ben je door deze lidkaart ook steeds verzekerd tijdens de uitoefening van alle wandelactiviteiten.

Per adres ontvang je een gratis abonnement op het federatietijdschrift ''Walking in Belgium'. Een jaarabonnement kost anders 15 euro.

Indien  gewenst de wandelbijbel 'Walking in Belgium' aan een voordeelltarief van 5 euro (1 boek per  adres), wandelboekjes + beschermmapje

Indien gewenst info over wandelingen in uw streek per e-mail.

In de webwinkel van Wandelsport Vlaanderen vzw kan je tegen gunstig tarief leuke wandelgadgets aankopen. Je geniet bovendien steeds van extra voordelen, of extra kortingen op de producten of diensten die de federatie, of haar partners, aanbieden.

 

 

NOTEER ALVAST IN UW AGENDA!

 

ZONDAG 12 september 2021:


Jaarlijkse Herfsttocht