WANDELCLUB

Koninklijk Feestcomite

Oosteinde Zaffelare

WANDELCLUB "De Kouterstappers KFCO" WANDELSPORT VLAANDEREN nr 3159

 

 

Het Feestcomité Oosteinde heeft een eigen wandelclub die als enige van Lochristi erkend is door de grootste wandelfederatie van Vlaanderen nl. "Wandelsport Vlaanderen"

 

Als lid betaalt u jaarlijks 15€ die u kunt terugvorderen via uw ziekenfonds.

Inschrijven kun je op onderstaand mailadres of online via het formulier

 

Gaat u graag wandelen in de ongerepte natuur met de mooiste wandelpaden, dan kunt u steeds lid worden van onze club. Hier zijn tal van voordelen aan verbonden.

 

Je krijgt een gepersonaliseerde lidkaart van Wandelsport Vlaanderen vzw waardoor je op elke wandeltocht waar je aan deelneemt, minimum een korting van €0.40 krijgt op de officiële inschrijvingsprijs.

Bovendien ben je door deze lidkaart ook steeds verzekerd tijdens de uitoefening van alle wandelactiviteiten.

Per adres ontvang je een gratis abonnement op het federatietijdschrift ''Walking in Belgium'. Een jaarabonnement kost anders 15 euro.

Indien  gewenst de wandelbijbel 'Walking in Belgium' aan een voordeelltarief van 5 euro (1 boek per adres)

Gratis etiketten,wandelboekjes + beschermmapjes

Indien gewenst info over wandelingen in uw streek per e-mail.

In de webwinkel van Wandelsport Vlaanderen vzw kan je tegen gunstig tarief leuke wandelgadgets aankopen. Je geniet bovendien steeds van extra voordelen, of extra kortingen op de producten of diensten die de federatie, of haar partners, aanbieden.

 

Wie is Wandelsport Vlaanderen?

Wandelsport Vlaanderen vzw is een unisportfederatie, erkend en gesubsidieerd door BLOSO, die de georganiseerde wandelsport in Vlaanderen beheert en promoot. Wandelsport Vlaanderen vzw is ontstaan uit een fusie van 3 wandelsportfederaties: AKTIVIA vzw, Vrije Vlaamse Recreatiesporten vzw en de Vlaamse Wandelfederatie vzw. Wij worden vanaf 1 januari 2016 het aanspreekpunt voor alle clubs en wandelleden. Wandelsport Vlaanderen vzw groepeert maar liefst 350 aangesloten wandelclubs en ruim 60.000 aangesloten leden. Zij staat jaarlijks met haar aangesloten clubs garant voor ruim 2000 organisaties, waaraan meer dan 1.500.000 enthousiaste wandelaars deelnemen. Alle wandelingen staan gebundeld in de wandelkalender 'Walking in Belgium'.

 

 

 

Wenst u nog meer info stuur dan een mailtje naar lverschr@feestcomiteoosteinde.be

 

 

NOTEER ALVAST IN UW AGENDA!

 

ZONDAG 14 juni 2020:

 

36ste KOUTERTOCHTEN

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren